TÜRKİYE-İRAN TARIMSAL İŞ FORUMU GERÇEKLEŞTİRİLECEK



TÜRKİYE-İRAN TARIMSAL İŞ FORUMU GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize iletilen duyuru ile 19-21 Temmuz 2016 tarihinde TOBB işbirliği ile  Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu'nun gerçekleştirileceği bildirilmiştir.  İlgili duyuru metni aşağıda sunulmuştur.  Konu ile ilgilenen üst düzey sektör yetkililerinin 14 Temmuz 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine bildirimde bulunmalarını ve Birliğimize  ([email protected]) de katılım durumları ile ilgili bilgi vermelerini rica ederiz.

Duyuru metni:

" TÜRKİYE YEM SANAYİCİLERİ BİRLİĞİNE (TÜRKİYEM-BİR)

İran İslam Cumhuriyeti Tarımsal Seferberlik Bakanı Mahmoud Hojjati, beraberinde özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile birlikte,19-21 Temmuz 2016 tarihlerinde, Bakanımız Sayın Faruk Çelik'in davetlisi olarak Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceklerdir.

Anılan ziyaret kapsamında, Sayın Hojjati'nin ziyaretine eşlik edecek olan , tarım ve tarımla ilişkili sektörlerden yaklaşık yüz (100) firmanın katılım sağlayacağı, iki ülke firma temsilcilerine karşılıklı diyalog kurma imkanının sağlanacağı,"Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu",  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin desteğiyle, 19 Temmuz 2016 saat 09.30'da,TOBB Sosyal Tesisleri M-N-O-P toplantı salonlarında gerçekleştirilecektir. Anılan Forum'a katılması öngörülen İranlı firmalara ve faaliyet alanlarına ait bilgiler ekte yer almaktadır.

Bahsekonu toplantıya kurumunuz/kuruluşunuzdan katılım sağlayacak üst düzey yetkililerin isim ve iletişim bilgilerinin, 14.07.2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Bakanlığımıza ve elektronik ortamda [email protected] e-posta adresine iletilmesi hususunda bilgilerinizi arz/rica ederim.

Ali Recep NAZLI

Bakan a.

Genel Müdür"